Quantcast

L'àvia que escriu 'si us plau' i 'gràcies' en les seves recerques de Google

Aquesta entranyable àvia , que posa amb el seu nét Ben en la imatge, ha conquistat la xarxa. El motiu? En fer les seves cerques a Google sempre inclou les paraules 'si us plau' i 'gràcies'.

La tremenda amabilitat d'aquesta anciana natural de Wigan (Anglaterra) s'ha fet viral després que el seu nét, Ben John tragués a la llum la seva història a través de les xarxes socials.

Tot va començar la setmana passada, quan Ben va anar a casa de la seva àvia per rentar la roba. Mentre esperava a que la rentadora acabés, el jove va agafar el portàtil de la seva àvia, i quan va encendre la pantalla es va topar amb l'última recerca que havia fet.

"Si us plau tradueix aquests números romanes MCMXCVIII gràcies" , posava al cercador. L'amabilitat de la seva àvia va inspirar en Ben una gran tendresa i va decidir compartir una foto al seu perfil de Twitter.

OMG opened mi Nan 's portàtil and when she' s googled something she 's put' please 'and' thank you '. I can not & # 128.514; & # 128.514; & # 128.514; pic.twitter.com/hiy2tecBjU

& mdash; Ben Eckersley (@ Push10Ben) 9 juny 2016

Des que va posar la foto el passat 9 de juny, ja ha estat retuiteada més de 23.000 vegades, i acumula més de 34.412 favorits.

A més, des del compte de Google UK, han respost al tuit de Ben de la següent manera: "Estimada àvia de Ben. Esperem que estigui bé. En un món amb milers de milions de recerques, la seva ens va fer somriure. Ah, la resposta és 1998, Moltes gràcies ".