Quantcast

Taylor Swift surt amb l'actor Tom Hiddlestone

Fa tot just unes setmanes va sortir a la llum la inesperada ruptura entre Taylor Swift i Calvin Harris . Pel que sembla la cantant es va quedar destrossada perquè la decisió de posar punt i final a la seva història d'amor va ser del Dj. No obstant això, Swift sembla que ha trobat en Tom Hiddlestone el substitut perfecte per al seu ex.

Així almenys ho demostren unes imatges que ha publicat en exclusiva el diari The Sun, en les que es pot veure a Swift en actitud molt afectuosa amb l'actor que dóna vida Loki, el germà de Thor en les pel·lícules de Marvel.

A les fotos es pot veure com Hiddlestone i Swift es besen després de compartir una agradable cita a la platja de Misquamicut, a Rhode Island on ella té una mansió. A més, segons han relatat els testimonis, s'abraçaven contínuament mentre passejaven agafats de la mà.

Pel que sembla, l'actor va quedar totalment enamorat de Taylor Swift des que van coincidir la Gala MET el passat mes de maig, i en la qual van compartir un ball que va arrasar a Instagram. "És fantàstica i encantadora" , va comentar ell en aquella ocasió.