Quantcast

El 45% dels préstecs sol·licitats a Espanya es deuen a un imprevist

Gairebé la meitat dels usuaris que demanen un microcrèdit ràpid al nostre país ho fa amb motiu d'un imprevist. Així es desprèn de l'enquesta en línia que realitza el portal de préstecs ràpids Québueno.es als usuaris després de la seva sol·licitud. Dels que han facilitat el motiu de la petició, gairebé el 45% comenten que la raó d'aquesta decisió és conseqüència d'un imprevist .

La sol·licitud de crèdits ràpids ha adquirit un protagonisme important en els últims anys, convertint-se en la principal opció que consideren els espanyols quan necessiten fer front a determinat imprevist. Avui dia a l'hora de demanar préstecs ràpids , és possible fer-ho per internet, en webs com Québueno.es, i no cal justificar les raons per sol·licitar-ho, ni de bon tros esperar setmanes per una resposta positiva o negativa. Així mateix, encara que no cal comentar la raó de la sol·licitud, es coneix que del nombre total de persones que van sol·licitar un microcrèdit el 2015 a la pàgina web de QueBueno.es, la majoria va comentar que havia estat conseqüència d'un imprevist. Per aquesta raó, es pot concloure que la majoria dels usuaris d'aquest tipus de serveis només ho tenen en compte en casos esporàdics i puntuals . Sent l'ús adequat, ja que cal comprendre que aquest tipus de prestacions són ideals quan s i urgeix la necessitat de diners ràpid , i no convertir-lo en una font de finançament habitual.

Altres motius freqüents es relacionen al mateix factor, és a dir, situacions esporàdiques on un individu necessita desemborsar una important suma de diners amb la qual no compta en el moment. Com es pot observar en el gràfic, l'11,83% total dels individus que van decidir comentar la raó de la seva sol·licitud, han indicat la necessitat de diners ràpid per fer el pagament d'alguna factura amb la que no comptaven. El 8,37% va indicar la sol·licitud per comprar queviures, que a final de mes no van poder pagar. D'altra banda, el 7,78% va demanar un crèdit ràpid per reparar el cotxe o per una multa de maneig i el 6,12% va demanar un crèdit ràpid per complir el pagament de la renda folgadament.

Finalment, el portal Québueno.es recorda que és important prendre precaucions en sol·licitar un crèdit com a mètode de pagament de crèdits adquirits amb anterioritat, ja que aquesta decisió només ha de ser presa en situacions extraordinàries. Segons la seva enquesta, en qualsevol cas, aquesta suposa només el 0,81% de les raons per demanar un crèdit ràpid. Recorden que tot i que són diners ràpid, ha de ser pagat, ja que és una possibilitat pensada per afrontar situacions úniques, i que no ha de tornar-se una costum.