Quantcast

El príncep Guillem, portada d'una revista gai

El príncep Guillem ha fet història al concedir una entrevista a la revista gai 'Attitude' i convertir-se així en el primer membre de cases reials europees a aparèixer en un mitjà d'aquestes característiques.

Guillem va obrir les portes del seu Palau Kensington per conversar amb la revista, on es va mostrar ferm defensor de la comunitat LGTB : " ningú hauria de ser discriminat per la seva sexualitat o per qualsevol altra raó, i ningú hauria de tolerar el odi que aquests joves han suportat en les seves vida ", va dir.

Making history: Prince William appears on the cover of Attitude https://t.co/82ykiKEjgh @KensingtonRoyal pic.twitter.com/vCRa1gOVWf

& mdash; Attitude (@AttitudeMag) 15 juny 2016

El príncep fins i tot aconsella als joves amb una sexualitat diferent:" < em> Jo li diria a qualsevol jove que estigui llegint això i que estigui sent assetjat per la seva sexualitat: 'No et resignis, parla amb un adult en el qual confiïs, amb un amic, un professor, amb les associacions Childline, Diana Award o qualsevol altre servei d'ajuda i aconsegueix el suport que necessites. Hauries d'estar orgullós de ser la persona que ets i no has de avergonyir per això ".