Quantcast

El tatuatge de Chabelita per la seva reconciliació amb Alejandro Albalá

Chabelita va anunciar recentment que havia posat punt i final a la seva relació amb Alejandro Albalá . Els seus ruptures i posteriors reconciliacions han estat moltes, però aquesta vegada semblava definitiva … "No existeix, està mort i enterrat" , va assegurar la filla d'Isabel Pantoja a la revista Lecturas.

No obstant això, uns dies més tard la situació va tornar a donar un gir, i la parella va decidir donar-se una nova oportunitat , segons ha confirmat la pròpia Chabelista a través del seu bloc. "M'agradaria aclarir que Alejandro i jo hem tornat. He decidit donar-li una nova oportunitat i intentar partir de zero. Tot i que gran part del meu entorn no ho entengui, al capdavall és la meva vida i només jo decideixo què fer amb ella ", ha assegurat.

"De veritat que vaig pensar que mai tornaria amb ell, que mai ho perdonaria, que hi havia coses a la vida que no volia per a mi. I no obstant això aquí estic de nou, amb una persona a la que vull, necessito i que espero que no torni a decebre mai ", va escriure Chabelita.

Ara, la filla d'Isabel Pantoja s'ha fet un tatuatge per segellar la seva reconciliació i demostrar que va de debò. Es ho ha fet a la cuixa, i en ell es pot llegir 'Testa-Cuore' (cap-cor). "Història d'un gran amor" , ha escrit Chabelita costat de la foto de la seva cama a Instagram.