Quantcast

Mor l'home que va inspirar 'El llop de Wall Street' després d'una nit de festa

L'home que va inspirar la pel·lícula ' El llop de Wall Street ', Dana Giacchetto , ha estat trobat mort als 53 anys al llit del seu departament de l'Upper West Side de Manhattan, a Nova York. L'autèntic llop de les fiances va ser la persona a la qual va encarnar Leonardo DiCaprio en la pel·lícula de Scorsese.

L'agent de borsa de les estrelles, que així és com se l'anomenava, ha aparegut mort amb la boca plena de escuma blanca i cap per amunt després d'una nit plena de festa i excessos, que ha resultat ser l'última de la seva vida. Giacchetto va acudir a l'estrena de la pel·lícula 'Legends of Freestyle' i després se'n va anar a una discoteca del carrer Delancey. Les festes, les borratxeres i el consum de droga són precisament les coses que li caracteritzaven a la pel·lícula 'El llop de Wall Street'.

Pel que sembla, va protagonitzar una baralla amb la seguretat del local a causa del seu estat d'embriaguesa i alguns diaris apunten que estava al costat de les cantants Lisa Lisa i Soave Martínez, a més del director de la pel·lícula que havia vist, Steve Stanulis.

"No parava de cridar a la seguretat del local i, fins i tot, va tractar iniciar una baralla amb ells, fins que van aconseguir fer-lo entrar en raó" , afirmen alguns testimonis als diaris locals. L'ex núvia de Giacchetto i mare dels seus dos fills no va poder aturar que l'assessor financer deixés la mala vida i aquella nit tampoc que no perdés el control.

El 2001, Dana Giacchetto va ser condemnat a 57 mesos de presó per apropiació il·legal de diners i va complir tres anys. No obstant això, des de la seva sortida, mai va poder tornar a reconstruir el seu imperi i fortuna, una vida plena de luxes i excessos que reflecteix bé ' El llop de Wall Street '.