Quantcast

Localitzen la ubicació d'una de les caixes negres de l'avió d'Egyptair

Una de les caixes negres desaparegudes de l'avió de Egyptair que es va estavellar a la Mediterrània amb 66 persones a bord el passat 19 de maig ha estat localitzada per un vaixell especial . També s'han trobat restes del fusellatge, segons confirmes diverses agències i mitjans egipcis.

Les autoritats han de posar en marxa un pla per recuperar la caixa i les restes del fons de la mar que donarà la informació sobre què és el que va poder ocórrer dins de l'aparell. De moment, la comissió d'investigació va confirmar que l'accident havia estat provocat per una explosió a l'interior. Tot i que no es descarta la possibilitat que esclatés una bomba, no sembla probable perquè cap grup terrorista ho ha reivindicat i tot apunta que es tractaria d'una fallada tècnica.

L'aparell era un Airbus A320 i va caure a l'aigua quan cobria la ruta París- El Caire , cobrant-se la vida de 66 persones a bord.