Quantcast

Per a què serveix la part blava de la goma d'esborrar?

Si vas néixer als vuitanta i els noranta, recordaràs amb nostàlgia que la goma d'esborrar era un dels objectes imprescindibles en el teu estoig. Els quaderns Rubio van formar part dels teus dies a l'escola i en què et lamentabas quan havies de corregir alguna cosa que havies escrit amb el bolígraf.

Algunes d'aquestes gomes d'esborrar portaven una part blava < / strong> (les bicolors) que no se sabia molt bé quina funció tenia. Després de tant misteri, Facebook ha revelat la resposta, ja que mai s'ha sabut de forma clara quin era el seu veritable ús.

La teoria més estesa en la societat era que tenia la facilitat per eliminar i esborrar la tinta dels bolígrafs. Com pots imaginar, aquesta no era la seva funció. Per a això, havies d'optar pel tippex o alternatives similars. Alguns fins i tot asseguren que era més fàcil trencar el full en qüestió d'intentar canviar alguna cosa amb la zona blava de la goma d'esborrar.

Alguns diaris internacionals asseguren, alguna cosa al que molts han donat credibilitat a aquesta xarxa social, que serveix per intentar corregir una falta o error amb una ploma estilogràfica. No, no parlem del típic foli sinó que la part blava de la goma d'esborrar s'ha d'utilitzar en paper amb cert gruix i que s'utilitza per a projectes artístics.

i tu, et creus aquesta explicació? Hi ha altres com el del forat del boli BIC o dels avions que ja t'hem revelat en