Quantcast

Atropella el seu xicot per tenir sida i no haver-la avisat

Misty Lee Wilke ha estat detinguda i acusada d'intent d'assassinat en segon grau després d'atropellar a la seva parella. La dona, resident a Arizona (EUA), va saber que el seu nòvio tenia sida i va decidir venjar-se de la manera més brutal.

Wilke es va muntar en el seu vehicle, un Mustang vermell, i el va atropellar quan ell anava circulant en la seva bicicleta. El succés va ser gravat per una càmera de vigilància d'un veí. En les imatges es pot veure com el cotxe es tira a sobre del ciclista i ho fa volar per l'aires.

La dona, sense mirar enrere, abandona el lloc dels fets i es va dirigir a una gasolinera, on es va desfer del seu cotxe. Mentrestant, l'home va quedar estirat a terra, amb una fractura de vèrtebres i un traumatisme al cap .

Misty Llegeix va trucar a la policia per donar la seva versió dels fets i va explicar que el seu nuvi es va burlar d'ella quan va descobrir que ell tenia la sida.