Quantcast

El Museu de l'Electricitat acull aquest divendres una visita nocturna a ritme de rock

El Museu de l'Electricitat de FEDA Cultura acull aquest divendres a les deu de la nit una visita nocturna que estarà ambientada amb l'actuació de The Xavi’s Band, un grup que interpreta versions de les cançons més conegudes del gènere rock, amb tres veus sobre l’escenari, baix, guitarra i percussió. Al museu s’hi exposen els principis de l’aprofitament de les aigües fins al gran repte que va suposar, al principi del segle XX, per la primera empresa hidroelèctrica de les valls la creació de les infraestructures de tot un país.

La visita inclou l’accés a la sala on hi ha les màquines que subministren part de l’electricitat que es consumeix Andorra. També es poden experimentar unes quantes aplicacions i característiques de l’energia elèctrica en uns tallers didàctics. Per assistir a la visita cal fer una reserva prèvia a través del telèfon 73 91 11. Cal recordar que l’horari habitual de visites del museu és de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores. Els diumenges i festius, l'horari és de 10 a 14 hores.