Quantcast

La al·lucinant amistat d'una nena de quatre anys i un bou

Ainhoa ??és una nena de 4 anys aficionada als animals. Pateix la síndrome de Rett , una "malaltia rara" que té des dels 7 mesos de vida. "És una malaltia neurològica del desenvolupament. Com un endoll quan no connecta bé. A vegades sí i de vegades no connecta", explicava la mare.

La nena té una gran relació amb Gandul, i no, no és un humà. Es tracta d'un bou que pesa gairebé dues tones, 1800 quilos per ser exactes . Marta Vega, la mare de la menor, va ser la que va tenir la idea de fer que la seva filla es trobi amb l'animal. L'objectiu és realitzar una teràpia d'amistat, buscant la connexió entre delicadesa i dolçor . La relació entre el toro i Ainhoa ??pot resultar sorprenent, tots dos es passegen pel camp i fins i tot la nena dorm al llom de l'animal de tant en tant.

"No puc dir-vos que la meva filla pensa perquè per desgràcia no m'ho pot dir, però ja la veieu que aquí és feliç", comentava la mare, Marta Vega.