Quantcast

Detenen un ancià que es tocava els genitals a la porta d'un col·legi

Un avi de 70 anys d'edat ha estat detingut a la ciutat de Barcelona després de realitzar en múltiples ocasions un acte bastant desagradable. Almenys dues vegades, el senyor va ser descobert davant d'un col·legi tocant-se els genitals . L'escola es troba al districte d'Horta-Guinardó , on la Guàrdia Urbana ja ha localitzat l'home a través d'un dispositiu de vigilància.

L'home ha estat detingut després que la mare d'un alumne del col·legi de Barcelona avisés la policia dels fets ocorreguts. La dona va fer una descripció de com era físicament l'ancià. Va ser el passat dimarts 7 de juny quan la mare es va adonar del que estava passant, tot seguit ella va denunciar al senyor de 70 anys d'edat.

Just una setmana després, el dimarts 13 de juny, poc abans de les 14:00, l'ancià va ser localitzat gràcies a l'ús del dispositiu de vigilància . Es va localitzar sense problema a l'acusat ja que coincidia perfectament amb la descripció que va presentar la mare de l'alumne. Mentre els alumnes sortien del col·legi i s'acostaven a un petit mur en el qual ell estava amagat, el senyor es tocava els genitals. Finalment va ser detingut per un delicte d'exhibicionisme .