Quantcast

Expulsat de 'Big Brother' per un vídeo assotant a la seva exnòvia

Andrew Tate , excampió del món de kickboxing i concursant del ' Big Brother ' britànic ha estat expulsat fulminantment del programa després de sortir a la llum un vídeo seu al que apareix assotant la seva nòvia molt fort amb un cinturó.

Ell mateix ha explicat que es tracta d'una pràctica de sadomasoquisme consentida per tots dos, però la veritat és que la direcció del programa ja tenia ganes de tirar-li per totes les polèmiques que havia causat. Els seus comentaris racistes i homòfobs dins de la casa i al seu compte de Twitter no s'asseien gens bé a l'audiència, encara que la cadena ha explicat que "no ha estat eliminat a causa de les seves accions en el concurs. Tampoc per les seves tuits, sinó per la informació que ha aparegut avui ", fent referència al vídeo. Pel que sembla, les queixes sobre Andrew havien fet perdre audiència al programa.

Pots veure el vídeo clicant aquí.

No obstant això, Tate no està conforme amb això i ha volgut defensar-se en el seu Facebook dient que "mai he fet mal a una noia en la meva vida i això és una total mentida tractant de fer-me quedar malament ". També ha explicat que no es van fer mal al vídeo, però que ho van editar perquè semblés que sí i considera injusta la seva expulsió perquè "tothom llegeix '50 Ombres de Grey 'ja ningú li importa" .

L'ex concursant del ' Gran Germà ' de Regne Unit també ha publicat imatges amb la noia que apareix al vídeo en què fan broma amb un cinturó i ella assegura que li encanta que li de "natges" .