Quantcast

Els increïbles reflexos de la cambrera d'un bar de Galícia

La protagonista d'aquest vídeo és una cambrera que treballa en un bar de Moaña (Pontevedra) , encara que la veritat és que podria estar perfectament a l'Eurocopa fent filigranes amb la pilota. De fet La Veu de Galícia, que recull el vídeo, la compara amb el mateix Cristiano Ronaldo.

A les imatges es pot veure com aquesta treballadora del bar Pòsit o està preparant un cafè, quan una tassa cau per darrere d'ella. El lògic és que s'hagués fet miques contra el terra. No obstant això, sense ni tan sols donar-se la volta aixeca el peu i mana la tassa d'un cop de peu directa a la pica ple d'aigua , evitant així que es trenqui.

Una de les seves companyes es queda atònita davant el que acaba de presenciar, igual que els clients del bar. I quan la pròpia cambrera es dóna la volta i comprova el que acaba de passar, no pot evitar que li del riure.