Quantcast

Marichalar mana una patrulla a recollir a Froilán de la discoteca

Froilán segueix fent de les seves, i això que ha aprovat tot després d'estar un any dins d'un internat militar als EUA. El primer és el primer i sembla que ha trobat molt a faltar sortir de festa en aquests últims mesos, així que està aprofitant el bon temps per freqüentar els reservats de les discoteques madrilenyes juntament amb els seus amics.

Segons ha publicat ' Chance ', el seu pare no està gens content amb ell, però sembla que ja no li pot castigar. Froilán està a punt de complir els 18 anys i, de moment, s'ha de conformar amb acudir a les sessions light de les discoteques, encara que sembla que durant la nit de divendres passat va ser en horari nocturn. Pel que sembla, s'ho estava passant tan bé que se li va oblidar avisar al seu pare que no anava encara a casa, o és que se li va passar l'hora, així que Marichalar va enviar un cotxe patrulla a les 4:30 del matí al fet que li recollissin.

Quan la policia va arribar al conegut local, Froilán es va amagar en una sala i va esperar allí fins que es van anar, i ja va sortir ell mateix per la seva propi peu fins a casa. No obstant això, no va haver d'aprendre la lliçó, ja que l'endemà va tornar a sortir de festa a la mateixa discoteca. El jove no vol que li controlin més.