Quantcast

De Gea pacta amb Edurne no parlar de l'escàndol per no distreure de l'Eurocopa

La vida de Edurne ha donat un gir inesperat i desagradable des que divendres passat sortís a la llum les acusacions d'abusos sexuals a menors per part de la seva parella, David De Gea < / strong>. La investigació del cas Torbe es centra en moltes indagacions, una d'elles la d'una trobada organitzada pel futbolista amb més companys, entre ells Iker Muniain < / span>, el 2012, quan l'actor porno va obligar a les noies a prostituir amb ells. Captures de WhatsApp, declaracions a les que atorguen un alt grau de credibilitat … Massa tempesta que la parella ha intentat calmar en els últims dies.

Després que la cantant s'assabentés per les notícies del que se li venia a sobre, sembla que hauria parlat amb de Gea per pactar que l'assumpte ho tractarien quan l'Eurocopa finalitzés, segons publica 'Diari Gol'. De moment, el representant de Edurne va sortir en la seva defensa assegurant que "dóna credibilitat a les paraules de la seva parella i no hi ha res que li faci pensar el contrari" i que esperaran a saber què diuen els seus advocats sobre l'assumpte.

El jugador necessita estar concentrat en el seu treball amb la selecció espanyola, de manera que simplement va dir a la premsa que res era cert i la seva nòvia que la conversa quedava ajornada perquè no li afectés i distragués massa. També la cantant ha estat d'acord amb ell perquè comença aquest divendres la seva gira ' Adrenalina ' i necessita estar al 100% en la seva tasca professional.
Sembla que Edurne i De Gea hauran de parlar en profunditat sobre el tema d'abusos sexuals i relacions amb prostitutes que podria haver passat dos anys després de començar la seva relació.

La cantant ha decidit donar-li suport a través de les xarxes socials, tal com va fer en el primer partit de la selecció en el qual ell va ser titular i es van endur la victòria. De Gea també continua penjant fotos a Instagram i Twitter amb total normalitat. El temps dirà.