Quantcast

La Fundació Francisco Franco avala la fiança de Mario Conde

Mario Conde està a l'espera de sortir de la presó després que el jutge de l'Audiència Nacional, Santiago Pedraz, hagi demanat a Anticorrupció que aprovi si és suficient la garantia hipotecària de l'ex banquer com aval per a la fiança que li ha imposat de 300.000 euros perquè pugui anar-se'n de presó.

El vicepresident de la Fundació Francisco Franco , Jaime Francisco Alonso García, i un altre dels seus membres, José Ángel Alonso García, han acudit al jutjat per aportar escriptures de quatre de les seves propietats per ser avaladors de Comte en cas que fos necessari i així garantir la llibertat del condemnat, tal com publica 'El Mundo'.

La Fiscalia haurà de tenir l'última paraula i valorar els avals de Mario Conde perquè pugui sortir de la presó sota fiança. De moment, el jutge i l'ex banquer hauran d'esperar si demanen una taxació oficial de les propietats o donen el vistiplau.