Quantcast

La terrible carta de comiat del policia que es va suïcidar a Alcobendas

El policia d'Alcobendas (Madrid) que aquest dimarts es va atrinxerar en un restaurant sense ostatges i es va suïcidar deixar una carta a Facebook abans de dur a terme el seu pla.

En aquesta publicació, difosa per Vozpópuli i recollida per altres mitjans, Óscar , un inspector del Cos Superior de Policia, es sincera i parla de la infidelitat i els enganys que ha patit per part de la seva parella i mare dels seus fills.

Aquesta dona podria haver iniciat una relació sentimental amb una altra persona, el que hauria desencadenat la crisi de l'agent i el seu prolongat tancament al restaurant.

(Alguns paràgrafs han estat omesos):

"la meva història: un dia vaig creure conèixer a la dona del segle XIX … la familiar … antiinfifelidad ..

Hauré la meva part de responsabilitat però aquests últims mesos m'ha arribat a dir que sóc un mal marit … dels que fan infeliços a les persones q tenen al seu costat … mai m'he hagut per mala persona …. sempre he intentat millorar … i sobretot fer la vida més suportable als que s'han creuat per la meva .. .si no ha estat així demano perdó … Jesús, ajudeu-me ..

sigui com sigui … aquí estic … fins aquí he arribat … no puc seguir lluitant … estic esgotat … he cregut quan m'ha dit que la cregués … m'ha fet creure … em va prometre mirant-a la cara diverses vegades q no jugaria a dues bandes … però en successives ocasions el meu cor descobria la mentida … i quan et converteixes en una experta en això deixes de ser qui eres … què poc i malament et coneixen … hagués preferit assumir la veritat a la primera … per això pregava que me la digués tantes vegades … tantes … intuïa que la mentida em destruiria. .. Jesús ajudeu-me ..

Mai m'he sentit tan roí … tan mesquí … tan enganyat … tan dolgut … no em queda 1 gr de força per passar pel final … Jesús ajudeu-me ..

[…]

Sigueu feliços !!

PD: si alguna vegada us creueu en la vida d'una persona i us se us mostra depre per alguna cosa q li afecti els fonaments de la seva vida …. prestadle atenció …. estigueu sobre d'ell fins a ser pesats … no el deixeu sol …

Tot i així us vull a tots …. gràcies per ser com sou …. "