Quantcast

Un caiman arrossega un nen de dos anys a l'aigua al parc Disney d'Orlando

Un nen de dos anys ha estat arrossegat per un caiman prop del parc Disney d'Orlando . La policia del comtat d'Orange (Florida) ha emès un comunicat en el qual informa que els agents estan desplegats sobre el terreny i en les aigües de la llacuna dels Set Mars, on l'animal d'entre un metre i mig i dos metres de llarg es va portar al nen.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a les 21.30 hora local (1.30 GTM del dimecres) quan la família del menor, procedent de Nebraska, descansava en la riba. El pare del nen va intentar llançar-se al'aigua per socórrer-lo, però no ho va aconseguir.

Mentrestant la zona, en la qual hi ha platges i llocs de bany, es troba tancada al públic, a la espera que es localitzi el menor.

Els caimans són comuns a les zones pantanoses de Florida , encara que aquest tipus de successos no són habituals.