Quantcast

Víctor Sandoval fitxa com a assessor de l'amor de 'MYHYV'

No hi ha mal que per bé no vingui. Això és el que ha hagut de pensar Víctor Sandoval després de la seva expulsió de 'Supervivientes'. Després de lliurar de sis nominacions, el presentador ha arribat a Espanya on ha rebut una notícia que li ha aixecat l'ànim.

Jorge Javier Vázquez li comunicava que la productora del programa havia arribat a un acord amb 'Dones i homes i viceversa' perquè es convertís en el nou assessor de l'amor del programa.

per què havia estat tan fàcil? Perquè 'Supervivientes' i 'MYHYV' comparteixen productora , Bulldog, així que l'acord no ha estat gens complicat.

Una incorporació interessant que atorgarà un interès afegit al programa, ja que Víctor Sandoval és una persona que sol provocar bastants enfrontaments en directe causa de la seva personalitat.

D'aquesta manera, encara que no es vagi a portar el premi final de 'Supervivientes', Víctor Sandoval s'unirà a Nagore Robles i Luis Rollán com a assessor de l'amor. Tots dos no van dubtar a donar-li l'enhorabona després que Jorge Javier anunciés la notícia. "Ens alegrem molt per ell, s'ho mereix", van assegurar els dos. Sofia, tronista de 'MYHYV', també el va felicitar per això.

Caldrà esperar unes quantes setmanes per veure a Víctor Sandoval en acció. Un fitxatge que se suma al de Carlos Lozano, qui ja va rebre una oferta de Telecinco després de quedar finalista a 'Gran Hermano VIP 4'.