Quantcast

Bomosa firma un conveni de col·laboració per impulsar un projecte que utilitza rèptils per estudiar el canvi climàtic

L’acceleració actual del canvi climàtic afecta de forma particularment pronunciada la serralada pirinenca; els territoris frontalers deuen imperativament adaptar-se a aquest procés. Mitjançant una aproximació original i ambiciosa, el projecte ECTOPYR, que porta per títol 'Els ecoterms pirinencs en front del canvi climàtic', proposa treure profit de la repartició transfronterera de vuit ectoterms pirinencs, per a utilitzar-los com a bio-indicadors dels efectes del canvi climàtic, des dels rius de la plana fins a les tarteres d’altitud.

Bomosa neix del desig de l’empresari andorrà Turi Mora per convertir Andorra en un país millor, impulsant projectes filantròpics per ajudar la gent que hi viu i treballa, fent accessible una vida sostenible per a tothom. És una societat filantròpica que impulsa projectes filantròpics i de social business, és a dir, aquells que solucionen un problema social alhora que generen valor per a la societat. Aquests projectes els desenvolupen en tres divisions de negoci: hotelera, alimentació i energètica. Bomosa és propietària, a més, d’empreses com Bio Bio Restauració i Veritas Andorra, que treballen per apropar l’alimentació ecològica al Principat i fer-la més accessible a la població andorrana. Bomosa compta actualment amb una plantilla de 70 treballadors i des de la seva creació ha col·laborat ja amb més de 100 projectes filantròpics i de social business.