Quantcast

La fantasía sexual de Steisy con Carla en 'Supervivientes'

Sens dubte, Steisy s'ha convertit en la concursant estrella d'aquesta edició de 'Supervivientes' . La granadina té un do particular per fer riure i estar en boca de tots els seus companys, així com del públic.

Encara que les seves contínues declaracions i confessions sexuals fan desestabilitzar més d'un. Primer Jordi, després Paco i ara, Carla? . En unes imatges publicades en telecinco.es es pot veure com l'ex 'inrevés' i la canària xerren animadament sobre els pits de la model.

Durant una dutxa, Steisy no podia apartar la mirada del pit de Carla . " Teniu un pit preciós , flipes" , li va dir. Acte seguit, l'ex tronista avisa: "Carla, no et posis així davant de la meva que se't oblida que jo tampoc sóc de pedra " .

Aquestes paraules van provocar les rialles de les seves companyes, que les acompanyaven en el moment de la neteja diari. "És veritat, que a Steisy li poses" , recordava Mila.

Sense poder apartar la vista, Steisy assegurava que " aquesta nit vaig a tenir somnis eròtics ", al que Carla responia: " amb Jorge i amb mi ". I és que recordem que l'andalusa va confessar a Jorge Javier Vázquez fa uns dies que la seva major fantasia sexual era tenir sexe amb una noia envoltada d'homes i posar-se un arnès.

Minuts abans d'aquesta confessió , la tronista més longeva de MYHYV va perdonar a Jordi el haver-la nominat i van començar un joc que va acabar en fantasia. "Si ens donessin un plat gran per als dos jugàvem a la Dama i el Rodamón" , deia Jorge mentre escenificava que els dos menjaven, cosa que va acabar en petó.