Quantcast

Els amos de les pipes Facundo van legalitzar 11 milions d'euros amb l'amnistia fiscal de Montoro

Segons informa 'eldiario.es', la família Blanco, propietària de l'empresa Facundo , coneguda a Espanya pels seus pipes i aperitius, es va acollir a la amnistia fiscal que va posar en marxa Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda en 2012. en concret, segons apunten les informacions, 11,2 milions d'euros que estava en un compte suís es van transformar en poc més de 337.000 euros de quota , és a dir, el 3% dels diners ocult al país europeu.

La major part dels diners regularitzat pels propietaris de Facundo va correspondre a Rosa María Blanc, filla dels fundadors, que va legalitzar 10,9 milions d'euros, quantitat molt més alta que la que va legalitzar el seu marit, Vicente Villagrá, president i conseller delegat de l'empresa, que va aflorar més de 262.000 euros.

Després de regularitzar aquest patrimoni que tenia al banc UBS de l'estat centreeuropeu, Rosa Blanc va crear una SICAV amb la mateixa quantitat que va declarar a finals de 2012 davant el fisc. Una societat d'inversió en què el seu marit i els seus fills apareixen com a consellers i administradors. En concret, aquesta societat comptava amb 12,1 milions en finalitzar el primer trimestre.