Quantcast

Alt Urgell, 15 de juny 2016: PICURT 2016

El festival de curtmetratges Picurt se celebrarà del 21 al 25 de juny i ha rebut un total de 170 obres, de les quals se'n presentaran més de 80. Algunes de les produccions són inèdites a l’Estat Espanyol i han estat premiades als millors festivals de cinema de muntanya del món
La principal novetat d’enguany és que Picurt passa a ser una mostra de cinema competitiva amb quatre premis dins de la Secció Oficial

La mostra de cinema de muntanya arriba a la desena edició, estrenant dues noves ubicacions per a les projeccions: Alàs i Andorra.
Enguany, Picurt presentarà el documental Ella, la vall, un treball de producció pròpia que reflecteix la situació actual de les dones de les Valls d’Aguilar coproduïda per l’Ajuntament de les Valls d’Aguilar, Qucut Audiovisual i Comunicació, i el CEP.

També es duran a terme prop d’una dotzena d’activitats paral·leles. El programa del Picurt també inclou activitats adreçades als més petits, com una sessió matinal de cinema infantil i un taller, així com un rocòdrom infantil i juvenil al Parc del Segre.

Parlen al vídeo: MONTSERRAT GUIU, directora Picurt – ALBERT GALINDO, direcció i guió 'Ella, la vall' – ALBERT CRISTÒFOL, realització i edició 'Ella, la vall'