Quantcast

La Cerdanya, 15 de juny 2016: LLÍVIA ES PREPARA PEL CONCERT DE SOPA DE CABRA

Llívia es prepara per viure, aquest dissabte a la nit, un dels concerts de l’any, el de Sopa de Cabra. Aquest dimecres els operaris han començat a muntar l’escenari al camp de futbol, un espai que s’ha adequat per acollir un esdeveniment musical d’aquesta magnitud. S’ha consolidat el mur de tancament del camp i s’ha ubicat una tanca metàl·lica a tot el voltant.

El concert serà un dels plats forts del 35è Festival de Música Vila de Llívia. L’aforament és de 4.000 persones i, tot i que de moment s’han venut menys entrades de les previstes, des del consistori confien en què el ritme de venda creixerà aquests darrers dies.

Aquells que vulguin assistir a l’únic concert d’aquesta gira que Sopa de Cabra ofereix al Pirineu poden comprar les entrades al Museu de Llívia a 20 euros o bé per internet, a sopadecabra.cat, per 22 euros. El mateix dissabte es podran adquirir al camp de futbol a 23 euros.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA