Quantcast

La Cerdanya, 15 de juny 2016: MUSEÏTZACIÓ DE LA NOVA SALA DEL MUSEU CERDÀ

El Museu Cerdà de Puigcerdà tindrà ben aviat una nova sala dedicada a la història de la vila. Aquests dies s’està portant a terme el procés de museïtzació, amb la col·locació dels plafons explicatius i de les vitrines que contindran els objectes exposats. El nou espai, situat a la planta baixa i que porta per títol ‘Puigcerdà, crònica d’una vila’, repassarà els fets més rellevants de Puigcerdà des de la seva fundació. Aquesta sala, juntament amb les altres dues dedicades a la casa i a la família cerdana que es van inaugurar l’estiu del 2014, conformaran la col·lecció permanent del museu.

El consistori vol seguir ampliant, en un futur, la col·lecció del museu i per això dedicarà la planta menys u de l’edifici a explicar com era la vida a l’antic convent.

Finalment la primera planta es destinarà a la història de la comarca i a exposicions temporals.
Es preveu que la nova sala dedicada a la història de Puigcerdà pugui estar enllestida després de l’estiu.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ