Quantcast

Se suïcida el policia atrinxerat en un restaurant d'Alcobendas

L'inspector de policia que ahir a la tarda es va atrinxerar en un restaurant xinès de Alcobendas (Madrid) finalment s'ha suïcidat malgrat la intervenció dels negociadors. L'home s'ha disparat amb la seva arma reglamentària al voltant de les 23.00 hores.

El policia, un agent de 45 anys destinat a la divisió de Formació i Perfeccionament de la Policia Nacional , es trobava menjant només al restaurant xinès al voltant de les 15.30 quan altres agents van entrar al local i de sobte va treure la seva pistola i va començar a amenaçar amb suïcidar-se. al principi va prendre com a ostatges els treballadors del local , però els deixo sortir al poc temps quedant-se només a l'interior del local.

Pel que sembla, el desencandenante de la crisi ha estat un problema personal , i l'agent es va mostrar en tot moment poc comunicatiu amb els negociadors. Tampoc van poder fer res els companys desplaçats al lloc per parlar amb ell. Fonts de la investigació van informar que havia ingerit una important quantitat d'alcohol.

L'agent ha deixat una nota de comiat el contingut no ha transcendit. Se sap que no tenia addiccions conegudes ni problemes mentals.