Quantcast

Les WAGS dels nous talents de la Selecció espanyola

-

1
WAG. “Wifes and Girlfriends”. Aquest és el terme que s'utilitza a l'hora de parlar de les

WAG. “Wifes and Girlfriends”. Aquest és el terme que s'utilitza a l'hora de parlar de les “núvies i dones atractives dels futbolistes”. En aquesta Eurocopa, moltes d'elles s'estrenen amb la Selecció Espanyola a França, recolzant a França a 'la Roja' com milers d'aficionats que creuen la frontera per terra i aire per donar suport als de Del Bosque. Més enllà de Sara Carbonero, Melissa Jiménez o Shakira, 'la Roja' compta amb una important plantilla de Wags que no són molt conegudes per al gran públic com a conseqüència d'una íntima vida privada que porten al costat de les seves parelles. Sí, pot semblar estrany sent futbolistes per alguns han aconseguit que una fotografia amb les seves núvies o dones sigui bastant difícil d'aconseguir. Aquí va un llistat amb les WAGS dels nous talents de la Selecció Espanyola. Podríem ficar a Aduriz també ja que s'estrena, però 'nou' el que es diu nou no és molt … Alice Campello El ' 9 'de la' la Roja 'en aquesta selecció està sent Álvaro Morata. El davanter madrileny ha realitzat una gran temporada a Itàlia, convertint-se en un jugador important a la Juventus. Allà, després de trencar amb Carla Barber, Miss Las Palmas 2009 i dama d'honor en el certamen nacional de 2010 i concursant actual de 'Supervivientes', i amb Maria Pombo, la seva exparella, l'exfutbolista del Reial Madrid ha refet la seva vida amb la model Alice Campello, filla d'Andre Campello, un important empresari italià del sector de l'automòbil. Alice té 21 anys i exerceix com a model en tot el país, cosa que demostra amb escreix en les sessions fotogràfiques de les que presumeix d'Instagram. La relació entre ella i Morata sembla que es consolida dia a dia però el món del futbol ja sabem tots com és …

Atrás