Quantcast

Quant engreixa cada tipus de gelat?

-

1
Els ingredients essencials dels gelats, les postres favorit de l'estiu, són l'aigua, la l

Els ingredients essencials dels gelats, les postres favorit de l'estiu, són l'aigua, la llet o crema de llet, els sucres i, depenent del tipus, proteïnes i vitamines i minerals. Prenent-los en la seva justa mesura, podem incorporar-los a la dieta, però hem de conèixer com són i quines són les seves aportacions energètics i calòrics. Vagi per davant que els casolans i sense sucres afegits són els millors. I que no és bona idea prendre un gelat cada dia … Aquestes indicacions poden valer per fer-se una idea, si bé quan ens trobem davant d'un gelat industrial convé fixar-se sempre en l'etiqueta nutricional. Americà: El gelat de crema americà, aquest cremós tipus Ben & Jerrrys, s'elabora també a partir de llet greix i sucre, però és molt més contundent que l'europeu, tipus italià, té molt menys aire. És amb molt el que més engreixa i amb el qual cal tenir més cauteles a l'hora de menjar-lo. El greix vaig poder arribar a constituir entre el 18 i el 20% del pes. Una terrina d'aquest gelat aporta unes 250 calories.

Atrás