Quantcast

Acusen tres nois de 13 anys d'agressió sexual a altres noies

A la població extremenya de Villanueva de la Serena , la Policia Local ha identificat a un grup de tres nens de tot just 13 anys, que intentaven agredir sexualment altres noies, menors d'edat també. Tot va passar quan sortien de l'institut de camí a casa.

Les menors que van patir l'assetjament, van informar que els tres nois eren d'un altre institut, ia la sortida de classes els seguien per darrere. En el moment en què arribaven a un passatge, els realitzaven tocaments a les menors.

Els tres menors van haver d'admetre els fets després que la Policia Nacional, amb l'ajuda d'un pare, aconseguís identificar-los. Es va posar en marxa durant diversos dies un dispositiu policial que els va ajudar a saber qui eren els tres implicats en el cas. Els tres nens van ser lliurats a casa i als seus pares, a qui se'ls va informar dels fets succeïts i de la gravetat d'ells.

La Policia Local ha informat als pares que han de ser ells els encarregats de que els seus fills tinguin una disciplina correcta. Han de saber que al tenir fills menors d'edat, ells inculcar-los una bona conducta.