Quantcast

Un policia s'atrinxera en un restaurant d'Alcobendas i amenaça amb suïcidar-

Un inspector de policia , d'al voltant de 40 anys, s'ha atrinxerat aquesta tarda en un restaurant de la localitat madrilenya de Alcobendas. Està en possessió d'un arma de foc i amenaça amb suïcidar-, encara que no té ostatges.

El policia es troba a l'interior del local de menjar xinès Yin He , ubicat a la Avinguda de Marquès de la Valdavia , des d'al voltant de les 14:00. Segons han informat fonts policials, l'inspector es troba sol , ja que tothom que hi havia al restaurant ha pogut sortir sense problemes al carrer.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dos negociadors de la Policia Nacional, i també un psicòleg , i membres del Grup Especial d'Operacions < strong> (GEO) , per si fos necessària la seva intervenció, segons recull El País. També s'ha desplaçat fins allà una UVI mòbil del Servei d'Urgències de la Comunitat de Madrid.