Quantcast

Feliciano López li demana el divorci a Alba Carrillo després de 11 mesos de matrimoni

Els rumors venien des de fa temps i, com se sol dir, quan el riu sona … Alba Carrillo ha confirmat que Feliciano López li ha demanat el divorci.

"Feliciano m'ha demanat els papers del divorci de manera freda i distant" , ha assegurat la pròpia model a la revista Hola.

Alba Carrillo no ha amagat que està travessant un dels pitjors moments sentimentals de la seva vida. " Em vaig casar enamoradíssima i segueixo enamorada, no dono crèdit. Estic patint molt " , ha confessat.

Feliciano López ha decidit posar punt i final a la seva relació amb prou feines 11 mesos després de passar per l'altar.

Fa alguns mesos van començar els rumors de crisi entre els dos , quan Vanitatis va treure a la llum unes imatges en què es veia el tennista en companyia femenina pels carrers de Miami. "No li dono cap importància a aquestes imatges" , va assegurar la model al seu dia. Però, haurà tingut alguna cosa a veure això amb la decisió de Feliciano?