Quantcast

Una nena de 13 anys, víctima d'una violació col·lectiva a l'Argentina: "No vull viure més"

Una menor d'edat de 13 anys s'ha convertit en una víctima d'una violació col·lectiva a Argentina que està donant la volta al món, provocant el rebuig i la indignació de la gent. El terrible succés ha commocionat tot el país al tractar-se d'una nena que estava hospitalitzada a coma després d'haver estat atropellada quan intentava fugir d'una festa a la ciutat de Tandil, segons informa el diari 'Clarín'.

"Em van violar tots, no vull viure més!" , va cridar la jove al despertar a l'hospital encara en estat de xoc. La nena presentava lesions genitals, sagnat anal i vaginal , però encara el cas no està sent investigat com "abús sexual" , tot i que han estat els mateixos metges els que han presentat la denúncia perquè les lesions eren "compatibles" amb la violació .

Un dels joves que eren a la festa ha reconegut haver mantingut relacions amb la menor, però assenyalant que van ser "consentides" i que "quan ens vam anar només quedaven ella, el qual passava música i vuit o deu nois ". Les autoritats creuen la versió d'aquest noi, el que ha despertat la ira dels familiars de la jove que asseguren que hi ha indicis suficients per provar que hi va haver abús sexual . "En la història clínica consta que la menor presentava himen edematizado, excoriacions i sagnat anal i vaginal" , van assegurar a un diari argentí i un dels seus advocats va assenyalar que "tenia esgarrapades a les cuixes, abdomen i pit ".

La menor va estar a punt de morir atropellada quan intentava fugir del local de la festa fins a casa i se sospita que van poder ser les mateixes persones que la van violar. La jove va acudir al local, que va ser inspeccionat quatre dies després de presentar la denúncia, perquè el va convidar el noi que ha admès haver tingut sexe amb ella aquella nit. Les xarxes socials estan protestant i convocant manifestacions perquè s'investigui la violació col·lectiva a aquesta nena de 13 anys.