Quantcast

El jutge demana 300.000 euros de fiança a Mario Conde per sortir de la presó

El jutge de l'Audiència Nacional, Santiago Pedraz , ha imposat 300.000 euros de fiança a Mario Conde per sortir de presó . El magistrat considera que no hi ha risc de fuga ni que s'obstaculitzi la investigació, actuant així en contra del criteri de la Fiscalia Anticorrupció.

Després del saqueig de Banesto fa vuit anys, pel qual hauria repatriat almenys 13 milions d'euros, l'exbanquer ingressava a la presó de Soto del Real el passat 13 d'abril.

en aquesta ocasió, Comte anava a presó en el marc de la causa en què se l'investiga per crear un entramat empresarial a Espanya i l'estranger per portar de tornada a Espanya fons procedents del 'cas Banesto'.

Conde és l'únic dels detinguts en l' ' operació Fènix ' que encara roman a la presó.