Quantcast

Jessè Rodríguez i Aurah (MYHYV), enamorats a les Maldives

Estem acostumats a veure a Aurah , expretendienta de 'Dones i Homes i Viceversa', lluint bon cos en xarxes socials, però la seva última publicació ha fet saltar totes les alarmes.

Sabem que la canària manté una estreta relació amb Jesé Rodríguez , futbolista canari del Reial Madrid, i que han passat unes vacances junts, però una foto d'un llit ple de pètals formant un cor i un "Et amo "al costat d'un osset de peluix i un ram de flors ha estat el detonant per fer-nos les següents preguntes: Quant de temps porten? És una relació estable? Quins plans de futur tenen? Com es van conèixer? [ Pots veure aquí la foto]

Molts són els interrogants que no podem respondre en aquest moment, encara que pel que es veu en la imatge sembla que la relació va vent en popa. Això és una cosa que es demostra amb els comentaris que s'intercanvien en xarxes socials.

"jeserodriguez10 per sempre nadó ja saben ja!" , escrivia en la publicació el futbolista, al que Aurah respon "el temps té una grandiosa forma de mostrar el que realment importa @ jeserodriguez10 per sempre t'estimo ja saben ja!".

El jugador blanc no ha estat convocat per Vicente del Bosque per a l'Eurocopa de França, pel que ha volgut aclarir i oblidar-se de tot amb un viatge al costat de l'ex ' viceversa 'en una paradisíaca platja de les Maldives.