Quantcast

La carta de comiat del germà de Christina Grimmie

Abans de viure el brutal atac a la discoteca gai Pulse, que va deixar 49 morts, l'estat d'Orlando es quedava commocionat amb l'assassinat a sang freda de Christina Grimmie, excantant de 'The Voice', al teatre' The Plaza Live 'de la ciutat. El seu germà Marcus ha volgut acomiadar-se d'ella amb unes boniques paraules a través de Facebook que han estat molt aplaudides per tots els seus seguidors.

En una missiva acompanyada amb cinc fotos que demostrava com d'units estaven els germans Grimmie , el jove plorava la pèrdua de Christina, que era «més que la meva germana».

«Per ara estic segur que molts de vosaltres heu sentit que Christina ha mort a causa dels trets després d'un concert. Jo realment no tinc molt a dir sobre el que ha passat, només que estic impressionat amb el suport que sento de tots. Prometo respondre quan pugui.

Ella era una companya a la vida. una superestrella. Introvertida. I una amiga per a tothom. veritablement. Però sobretot … Ella era la meva germana petita. Ella estimava la seva família i sempre hi era per a mi quan la necessitava.

si us plau, si estàs llegint això ara, m'encantaria que tots i cadascun de vosaltres publiquéssiu fotos vostres o d'ella amb records que teniu en els comentaris d'aquesta publicació. El cuidaré per sempre i per sempre. Així que, si us plau, feu això per mi. Gràcies a tots per tant. El suport ha estat una bogeria i em sento en pau. No tinc paraules. Us estimo a tots «.