Quantcast

La Cerdanya, 14 de juny 2016: EXPOSICIÓ D'AUTORS LOCALS A L'ESPAI CERETÀNIA

L’Espai Ceretània de Bolvir acull aquests dies una exposició de pintura, escultura i gravats d’autors del Pirineu. Després de mostrar les fotografies de Sebastiao Salgado i Andoni Canela, l’equip de govern ha optat per exposar les obres de setze autors del territori, com ara Mònica Armengol, Isabel Díez, Miquel Rosell, Alfons Valdés o Neus Mola.

A més dels escultors Ernest Altés i Philippe Lavaill, la mostra també recull algunes de les obres de Martín Blanco, el qual ha participat en més de 30 exposicions col·lectives a museus com el Moma de Nova York o el Louvre de Paris. Des del consistori preveuen organitzar en un futur una nova exposició col·lectiva d’artistes locals.

‘Figuració i Abstracció’ es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’Espai Ceretània de Bolvir fins a finals d’agost. L’equipament cultural obrirà les seves portes tots els dies a partir de l’1 de juliol.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR