Quantcast

El ISIS reivindica l'assassinat d'un policia i la seva dona a París

La policia francesa ha abatut a un home que va matar aquest dilluns a un agent de policia ia la seva dona al seu habitatge. El doble assassinat va tenir lloc a la localitat de Magnanville, a uns 50 quilòmetres del nord de París (França).

L'homicida, la identitat del qual no s'ha revelat, es va identificar com membre de l'Estat Islàmic (EI) , segons ha informat l'agència afí a aquest grup terrorista Amaq. Poc després d'assassinar amb nou punyalades a Jean-Baptiste Salvint, de 42 anys, a la porta de casa, s'ha atrinxerat a l'interior amb la seva dona i el seu fill.

Hores després, les forces de seguretat el abatien a trets. La dona, funcionària del Ministeri de l'Interior, ha estat trobada morta a l'interior, mentre que el petit de tres anys estava il·lès.

Per ara, segons informació de la cadena BFM TV, la policia manté tallat el gas i l'electricitat a la zona on va ocórrer l'atac, i diversos habitatges romanen desallotjades.