Quantcast

Edurne i David de Gea, sis anys d'amor i tragèdies

-

1
Edurne i David de Gea no estan passant pel seu millor moment. Fa uns dies saltava als mitjans d

Edurne i David de Gea no estan passant pel seu millor moment. Fa uns dies saltava als mitjans de comunicació la implicació del porter del Manchester United en una suposada trama d'abús sexuals a menors. Des que va sortir a la llum, les xarxes socials s'han tirat a sobre de tots dos. Aquest mateix dia, David de Gea donava una roda de premsa des de França, on es concentra amb la Selecció espanyola de futbol amb motiu de l'Eurocopa 2016. De Gea desmentia la seva implicació en el cas i rebia el suport tant dels seus companys com del seleccionador, Vicente del Bosque. ” Tot el que s'ha dit és fals i està en mans dels meus advocats ” , declarava. Per la seva banda, Edurne va deixar d'utilitzar durant uns dies les seves xarxes socials, cosa que va cridar l'atenció. Aquest succés ha marcat la consolidada relació entre la cantant i l'esportista, la qual ha estat marcada per un gran amor a distància i alguns moments tràgics. Un festeig a la distància Edurne i David, en aquest llavors porter de l'Atlètic de Madrid, es van conèixer durant l'enregistrament d'una nadala solidari en 2010. en aquest moment, el jove va quedar enamorat d'ella. A poc a poc la relació va anar a més i van aflorar uns sentiments més profunds que els van portar a començar una relació. Tot anava bé fins que De Gea es va ser aquest mateix estiu a Manchester per a jugar com a porter al United. Aquesta decisió dificultava les coses. La distància i les atapeïdes agendes de tots dos feia que es veiessin menys però la relació va seguir per endavant. L'aeroport es va convertir en la seva segona vivenda i Skype la raó per la qual la seva relació sobrevivia, va confessar en una ocasió la madrilenya.

Atrás