Quantcast

Andorra s'endinsa al turisme científic de la mà d'un projecte mundial d'Earthwatch Institute

Es tracta d'un projecte impulsat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), de la Universitat de Barcelona, amb el suport del Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya (CENMA). La investigació ha estat seleccionada per l'ONG Earthwatch Institute, que és qui aporta aquests investigadors amb l'objectiu d'involucrar la ciutadania en la recerca científica. El prestigi que dóna que Earthwatch Institute compti amb un projecte d'Andorra ha de servir per començar a obrir mercat dins el sector del turisme científic, ha ressaltat el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres. D'aquesta manera, a banda d'oferir una subvenció de més de 7.000 euros per al projecte, Andorra Turisme ja treballa per captar visitants que puguin estat atrets per conèixer de primera mà l'experiència científica que ofereixen els ecosistemes del país, i “projectar la imatge d'Andorra com a país on es fa recerca i investigació”.