Quantcast

Els Pallars, 13 de juny 2016: RECOMANACIONS LITERÀRIES JUVENILS PER L'ESTIU

La biblioteca Maria Barbal de Tremp ha editat de cara a l’estiu un trípic amb diferents tipologies de llibres encarat als adolescents amb la idea que tinguin a mà un ventall de lectures per llegir durant les vacances escolars.

Aquesta activitat s’ha enfocat als alumnes de primer i segon de l’ESO, enguany del col·legi Maria Immaculada de Tremp, amb la idea de donar a conèixer llibres i autors que els alumnes no coneixien i que potser entre ells hi descobreixen el seu estil preferit.

Des de la biblioteca també se’ls vol animar a utilitzar el préstec, una forma ràpida i fàcil d’accedir als llibres i també se’ls comenta el servei de préstec interbibliotecari, de manera que si el llibre que els interessa no és el seu poble, es pot demanar a una altra biblioteca i els el fan arribar, i la novetat, el préstec de llibres electrònics.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, Directora biblioteca Maria Barbal – FLORS MORENO, Bibliotecària Col·legi Maria Immaculada – FERRAN CASTELLS, Alumne 2n ESO