Quantcast

A Carmen Lomana se li inunda la casa i li preocupen els seus 'Chaneles' surant

El pis que té Carmen Lomana per l'exclusiva zona del Carrer Fortuny de Madrid s'ha inundat . La 'celebritie' va rebre la notícia divendres passat, quan acabava d'arribar a Eivissa per assistir a la passarel·la Adlib.

Segons ha declarat la pròpia Carmen Lomana en Informalia, tot va ocórrer per culpa de les obres que està realitzant el seu veí de dalt. "S'ha trencat una canonada i es m'ha caigut el sostre ", ha assegurat.

Tot i que es trobava lluny de la capital, Lomana va poder conèixer ràpidament els desperfectes soferts al seu pis gràcies a una sèrie de fotografies que li van enviar. "Ha estat un horror veure els meus Chaneles flotant" , ha confessat Lomana. Per descomptat, una de les coses que sembla que més li ha dolgut és veure com es feien malbé alguns dels seus luxosos productes, de primeres firmes.

Carmen Lomana tenia previst quedar-se durant més temps a l'illa pitiüsa, però aquest incident va obligar a tornar aquest diumenge a Madrid. De moment, no pot estar a casa , però s'ha allotjat en un exclusiu hotel del Carrer Zurbarano, segons Informalia.