Quantcast

Un gol de Piqué dóna a Espanya una soferta victòria

La selecció espanyola aconsegueix sumar tres punts en el seu primer partit a l'Eurocopa . Els espanyols ho han passat molt malament per aconseguir la victòria davant la República Txeca, un rival que es va tancar i va aconseguir deixar a la 'la roja' encallada en un partit contra un equip que, suposadament, era el més fluix dels quatre components del grup d.

Tot semblava acabat i els més crítics ja comentaven la possibilitat d'un altre patacada amb una eliminació en la fase de grups. Però va arribar el minut 87, en què Andrés Iniesta va penjar una pilota a l'àrea i la pilota va acabar al fons de la xarxa després d'una rematada de cap del central català Gerard Piqué.

El resultat final a la ciutat de Tolosa va ser de 1-0, però Espanya va tenir nombroses ocasions durant els 90 minuts de partit. El jugador del Barcelona, ??Andrés Iniesta, va conduir l'equip cap al triomf, va estar molt actiu en tot moment i va donar un recital de joc i de passades. El jugador més fluix al centre del camp en el dia d'avui va ser Sergio Busquets, que no semblava estar encertat.

Finalment, després de moltes setmanes de debat a la porteria, Vicente del Bosque es va decantar per David De Gea a la porteria . El porter del Manchester United va haver d'intervenir dues vegades al llarg del partit, i ho va fer de forma més que correcta. Iker Casillas, porter del Porto es va quedar a la banqueta aquest cop, on es va poder veure que va viure el partit amb molts nervis.

Nolito i Morata van jugar com a titulars en la seva primera convocatòria per a un gran títol. El davanter del Juventus va tenir alguna que una altra ocasió, però es va trobar amb un gran Cech a la porteria rival, que no va posar les coses gens fàcils. D'altra banda, l'andalús del Celta de Vigo va sortir molt motivat al camp, però li va costar molt posicionar-se de forma correcta. A la segona part va sortir Aduriz, de qui podem destacar una ocasió en què va estar a prop d'anotar un gol de xilena, encara que finalment va ser invalidada per fora de joc.

Després d'aquest partit, els espanyols es col·loquen amb líders de grup empatats amb Croàcia. Tant els croats com 'la roja' tenen tres punts, un gol a favor i cap en contra. La propera cita dels de Vicente del Bosque a França serà divendres davant Turquia a les 21:00.