Quantcast

TVE demana disculpes per una imatge usada per il·lustrar l'atemptat d'Orlando

Televisió Espanyola ha emès aquest dilluns un comunicat amb el qual demanen disculpes per una imatge que van emprar ahir a la nit al informatiu de La 2 per parlar del atemptat d'Orlando (Estats Units) en un club gai, que li ha costat la vida 49 persones i que ha deixat 53 ferits.

Es tracta d'una il·lustració en la qual es pot veure un home que està empunyant una escopeta en forma de creu , amb la qual apunta a un homosexual.

"TVE demana disculpes per alguna de les il·lustracions emeses en el tancament del telediari 2 de l'diumenge, preses de les xarxes socials. La imatge d'un home empunyant una escopeta en forma de creu contra un homosexual no va ser elaborada per grafistes de TVE i és radicalment contrària a la seva línia editorial , basada en el respecte als sentiments religiosos i la defensa dels principis constitucionals. TVE es compromet a posar els mitjans necessaris per evitar que es repeteixin episodis tan lamentables com aquest ", resa el comunicat de la cadena pública.

Aquesta disculpa de TVE arriba després que alguns mitjans com Infovaticana hagin denunciat l'ús d'aquesta il·lustració, lamentant que es posi als cristians en el punt de mira.