Quantcast

El representant d'Edurne: "L'han batejat 'la cornuda d'Espanya' i no és just"

El tremend escàndol sexual que esquitxa els futbolistes de la selecció espanyola, David De Gea i Iker Muniain , ha afectat la vida de Edurne pel simple fet de ser la parella del jugador del Manchester United. I és que l'assetjament per les xarxes socials no ha parat des que es conegués la notícia, amb comentaris molt masclistes i insults denigrants.

El nuvi de la cantant sembla estar ficat de ple en el cas Torbe després que una de les noies que eren explotades sexualment i obligades a prostituir hagi aportat proves i testimoni sobre una nit en què es van trobar tots en un hotel i de Gea la va convidar a una orgia amb un "¿pots amb tots?" . Els fets van passar el 2012, dos anys després que la parella iniciés la seva relació.

El representant de Edurne , Óscar Taruella, ha sortit en la seva defensa i ha parlat a 'Espejo Público' sobre el calvari que està vivint la jove. El primer que ha volgut deixar clar és que "dóna credibilitat a la versió de la seva parella, res apunta que hagi de pensar el contrari. Evidentment es va veure sorpresa per la notícia, com tots, però bé, estem esperant que ens diguin els seus advocats, perquè ens donin més informació. En principi, no ha de dubtar ".

Pel que ha comptat, a la cantant la notícia del cas d'abusos sexuals a menors la va enxampar de sorpresa mentre menjava i el futbolista ja ho ha negat tot mentre li estan investigant. "Estem consultant amb els nostres advocats i parlarem amb David per saber fins a quin punt s'està danyant la imatge d'Edurne. L'han batejat com 'la cornuda d'Espanya' i no és just. QueEdurne fora trending topic em sembla vergonyós, em sembla una vergonya, la veritat ", ha sentenciat.

Edurne va penjar una imatge només un dia abans que es publiquessin les informacions sobre el seu nuvi David de Gea en la qual molts van entendre que es referia a una ruptura premonitòria amb ell per escriure "caminaré per mi, caminaré sense més sense mirar enrere, sé que sóc capaç. Nous horitzons" . No obstant això, el representant ha volgut explicar que és perquè "finalitza contracte amb la discogràfica aquest mes. Té nous projectes, noves il·lusions i simplement venia a referir-se a això. A més, és la lletra d'una cançó seva, res a veure amb tota estar pel·lícula que hem escoltat aquests dies ".