Quantcast

França prohibeix l'alcohol a les ciutats de l'Eurocopa

La llei seca ha arribat a França , en concret a les ciutats que són seu de la Eurocopa , després dels terribles disturbis que han tingut lloc a Marsella entre els seguidors russos i els anglesos. S'ha prohibit la venda i el consum d'alcohol en els perímetres sensibles durant els dies i la vigília dels partits.

D'aquesta manera pretenen paralitzar els aldarulls que han tingut lloc i han acordat que la prohibició sigui «la vigília i els dies de partits i els dies d'obertura de les zones de seguidors» . No es podrà comprar ni beure alcohol al carrer, a les botigues i en els establiments autoritzats a que els clients es portin el que compren.

Avui ha tingut lloc un altre succés durant la Eurocopa a causa de l'alcohol i és que un home irlandès ha mort després de caure borratxo al mar des del passeig marítim de Niça i colpejar-se contra unes roques.