Quantcast

Leticia Sabater arrasa en Twitter con 'La Salchipapa' y su virginidad

Leticia Sabater ha tornat a revolucionar les xarxes socials. La presentadora no deixa indiferent a ningú cada vegada que fa alguna declaració, així que molt menys quan és el treball el que està pel mig.

Ja es va convertir en el blanc de les crítiques quan va fer la seva particular adaptació de la princesa Elsa de 'Frozen' durant diferents funcions al Gran Circ Alaska.

Ara, Sabater ha realitzat una peculiar versió de l'èxit de 'La Salchipapa' , el nou tema amb el qual la presentadora pretén fer ballar a mitja Espanya en les discoteques aquest estiu.

a més, amb motiu de l'Eurocopa de França, s'ha convertit en imatge d'una famosa casa d'apostes . Aprofitant la seva acabada d'estrenar virginitat, Leticia protagonitza un espot publicitari, ' Codere, l'Eurocopa i Leticia Sabater ', en què compara la seva virginitat amb els diners que pots recuperar si apostes durant el torneig continental.

Els dos vídeos s'han fet virals en tan sols unes hores, i han fet que la barcelonina sigui Trending Topic durant tot el matí d'aquest dilluns.