Quantcast

Mila Ximénez confessa que quan era pobre "no tenia ni per menjar"

La vida a l'illa comença a ser cada vegada més complicada per als concursants de ' Supervivents '. La fam s'apodera d'ells, però per Mila Ximénez no és una cosa nova.

La col·laboradora de 'Sálvame' no sol parlar sobre la seva vida privada però en aquesta ocasió s'ha confessat amb els seus companys. A 'El debat' d'aquest diumenge vam poder veure les gravacions en què Mila compte a Hondures com de malament ho va passar en una època de la seva vida, quan la seva filla Alba era petita.

" No tenia res al banc. Tenia tot embargat, no tenia res per menjar ", confessa la col·laboradora, que explica a més que per sobreviure intentava vendre rellotges i abrics, cosa que mantenia en secret davant la seva família. " No li vaig dir res a ningú durant un temps. Ni tan sols la meva filla Alba ".

Precisament, Alba era la persona per la qual feia tot allò, evitant així que fos conscient de la situació tan precària en què vivien. " Ens tallaven la llum i li deia que era la 'setmana salvatge', que no podíem encendre els llums ", explica. Per tot això, Mila s'ha tornat una " addicta a la feina ".