Quantcast

Carolina Bang i Álex de l'Església esperen el seu primer fill

Álex de l'Església, de 50 anys, i la seva dona, Carolina Bang, de 30, esperen el seu primer fill junts. Es tracta del primer fill per a Carolina, i la tercera filla del director de cinema , que té dues fruit d'una relació anterior amb Amaya Díez.

La informació l'ha revelat el diari ABC, que explica que la de Tenerife està embarassada ara de quatre mesos i que fa molt poc que la parella ha revelat la notícia al seu cercle més íntim. I ja saben el sexe del nadó: nena .

Carolina Bang i Álex de l'Església es van conèixer en el rodatge de 'Plutó BRBNero' a Televisió Espanyola el 2008, i van començar una relació com a parella. Després de sis anys de relació van contraure matrimoni el 2014. L'actriu ha participat en diversos dels últims films de De l'Església, entre ells 'Balada triste de trompeta', 'Les bruixes de Zugarramurid' i 'La meva gran nit'.

Álex de l'Església es troba ja embarcat en el seu últim projecte: 'Perfectes desconeguts', un remake de la comèdia italiana 'Perfetti sconocciutti'.