Quantcast

La Cerdanya, 13 de juny 2016: 200 PARTICIPANTS AL CERDANYA HAPPY WALKING

Unes 200 persones han participat, des de dijous i fins diumenge, al Cerdanya Happy Walking, que s’emmarca dins la primera edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. Durant aquests dies, s’han organitzat nou itineraris guiats per diferents municipis de la comarca, amb tastets de productes locals i actuacions de música tradicional. Des del Patronat de Turisme de Cerdanya valoren positivament aquesta primera edició, ja que s’han pogut portar a terme 8 de les 9 rutes programades amb bona afluència de participants.

Emma Roca i Francesc Mauri han estat alguns dels guies d’aquesta primera edició. Les sortides han tingut lloc a Prullans, Alp, La Molina, Llívia, Meranges, Puigcerdà, Lles, All i el Baridà. La de Lles, per exemple, era de més dificultat i la de Puigcerdà, molt més popular. La ruta que ha tingut més èxit ha estat la del divendres a la nit a Quadres, on s’hi van inscriure una cinquantena de persones, tot i la pluja. El Cerdanya Happy Walking pretén desestacionalitzar la temporada turística i posicionar la vall com un referent del senderisme als Pirineus.

La majoria dels participants han estat catalans, tot i que també hi ha hagut valencians, madrilenys, francesos o fins i tot anglesos. Des del Patronat auguren noves edicions on intentaran atraure més públic estranger a través de fires i workshops internacionals.

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, DIRECTORA PATRONAT TURISME CERDANYA